Compleet concept

Airco op maat van wat uw onderneming nodig heeft.

Rob Air heeft voor iedere klimatologische uitdaging een passende oplossing. Van het installeren van een eenvoudige airco tot het aanleggen van een volledig geïntegreerd klimaatbeheersingssysteem met koeling, verwarming en luchtzuivering. U geniet 100% zeker van airco op maat. Of u ons nu inschakelt voor een klein of groot project, uw behoeften krijgen onze volledige aandacht.

Totaalprojecten zijn onze passie, aan uw wensen voldoen onze missie.

Uw wensen op het gebied van klimaatbeheersing zijn ons uitgangspunt. Persoonlijk contact is dan ook essentieel in de samenwerking, zodat wij begrijpen wat voor u van belang is, en onze systemen daarop kunnen afstemmen.

Wij denken verder en proberen altijd een stapje voor te blijven. Een goed voorbeeld hiervan is Invisible Airco Control. Dit wilt zeggen dat we uw aircosysteem vlekkeloos wegwerken in de infrastructuur. Met deze details in afwerking maken we telkens het verschil.

Onze werkwijze: persoonlijk, professioneel en ongedwongen.

Na een eerste contact per telefoon of email maken wij een afspraak voor een situatie analyse. Wij brengen uw wensen in kaart en bieden u een op maat gemaakte offerte aan. Na eventuele aanpassingen gaat onze eigen ontwerpstudio voor u aan de slag. Tussentijds hebben wij regelmatig contact zodat geen detail ons kan ontgaan. Kortom, een werkwijze die hoogstaande kwaliteit op technisch en esthetisch vlak garandeert.

Een door Rob Air geleverde airco op maat, ventilatiesysteem, warmtepomp, VRF of hybride systeem is het resultaat van een zorgvuldig selectieproces. Wij werken voor klanten die kwaliteit, flexibiliteit, betrouwbaarheid en persoonlijke service hoog in het vaandel hebben staan. Naast direct contact met winkels, sportcentra en particulieren, werken wij ook samen met architecten en ontwerpstudio’s aan meer gecompliceerde projecten.

Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u met veel plezier!

Project:
THE BARN / Office
Project:
PRACTIMED / HEALTH / Office
Project:
TBWA / Office