Leven is genieten. Het beste uit jezelf en je omgeving halen. Ongehinderd. In een optimaal klimaat. Om te leven zoals het bedoeld is.

Met 30 jaar ervaring op het gebied van klimaatsystemen heeft oprichter Roberto Lecis zich met Rob Air een leidinggevende positie op de Belgische markt verworven. We begonnen kleinschalig en groeiden uit tot een onderneming die niet meer weg te denken is uit de wereld van aircosystemen. Het familiale, persoonlijke karakter van Rob Air is echter altijd gebleven.

Een team van gemotiveerde professionals, op zowel commercieel als technisch gebied, ondersteunt Roberto en staat u terzijde met advies bij het selecteren van een klimaatsysteem op maat. Mensen met passie voor hun vak. Mensen die u helpen het perfecte gevoel in uw eigen omgeving te creëren.

De professionals van Rob Air zijn er op gebrand te luisteren, ze denken mee en geven advies dat volledig aansluit bij uw wensen. Onze expertise: een compleet concept afleveren. Inclusief persoonlijke begeleiding en service en onderhoud na installatie. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of voor een vrijblijvende offerte.

Projecten

Project:
PRACTIMED / HEALTH / Office
Project:
HOTEL MONASTÈRE / HOTEL
Project:
TBWA / Office