LEVEN IS GENIETEN. HET BESTE UIT JEZELF EN JE OMGEVING HALEN.

Over Rob Air

Over Rob Air

Met 30 jaar ervaring op het gebied van klimaatsystemen heeft oprichter Roberto Lecis zich met Rob Air een leidinggevende positie op de Belgische markt verworven. We begonnen kleinschalig en groeiden uit tot een onderneming die niet meer weg te denken is uit de wereld van aircosystemen. Het familiale, persoonlijke karakter van Rob Air is echter altijd gebleven.

Teamwork makes the dream work

Een team van gemotiveerde professionals, op zowel commercieel als technisch gebied, ondersteunt Roberto en staat u terzijde met advies bij het selecteren van een klimaatsysteem op maat. Mensen met passie voor hun vak. Mensen die u helpen het perfecte gevoel in uw eigen omgeving te creëren.

Van enkele airco tot compleet concept

De professionals van Rob Air zijn er op gebrand te luisteren, ze denken mee en geven advies dat volledig aansluit bij uw wensen. Onze expertise: een compleet concept afleveren. Inclusief persoonlijke begeleiding en service en onderhoud na installatie. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of voor een vrijblijvende offerte.

Onderdeel van Climagroup

Rob Air maakt deel uit van Climagroup, dé nationale specialist in koeling en HVAC met de slagkracht van een grote groep en de flexibiliteit van lokale spelers. Climagroup biedt de klant een totale ontzorging op vlak van HVAC aan, dit adhv flexibele totaaloplossingen: van het ontwerpen, installeren en optimaliseren tot het onderhouden, herstellen en beheren van technische koel- en HVAC-systemen. Via een resultaatgerichte én energiezuinige aanpak beoogt Climagroup een volledige klanttevredenheid op lange termijn.

De missie van Climagroup luidt als volgt: “Als familiale groep met diverse regionale vestigingen bieden wij een op maat gemaakte totaaloplossing met advies aan, in verwarming, koeling en ventilatie met respect voor onze klanten”